چاپ کردن این صفحه
نوشته شده توسط  روابط عمومی جمعیت طرفداران ایمنی راهها خرداد 20, 1403 - 709 Views

چرا جامعه و افکار عمومی نسبت به سوانح رانندگی بی تفاوت شده است مطلب ویژه

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

وقوع سانحه غم‌انگیز و مرگبار دیگری در کیلومتر 80 محور اردکان – چوپانان که میان یکدستگاه خودروی سواری پراید و کشنده تریلر رخ داد با اظهار تاسف فراوان پنج نفر از هموطنان جان شیرین خود را از دست داده و یک نفر نیز مصدوم گردید.

به گزارش روابط عمومی جمعیت طرفداران ایمنی راهها این سانحه که در نخستین ساعات روز دوشنبه 21 خرداد ماه اتفاق افتاد ، متاسفانه عوامل امدادی پس از حضور در محل با خودروی له شده‌ی پراید مواجه شدند که بعد از اقدامات آزادسازی خودرو ، فوت تمام سرنشینان آن که شامل  پنج نفر آقا با سن بین ۲۵ تا ۳۵ سال بودند ، در سَر صحنه تایید و راننده مصدوم تریلی نیز به بیمارستان انتقال یافت .

به گزارش روابط عمومی جمعیت طرفداران ایمنی راهها این سانحه که در نخستین ساعات روز دوشنبه 21 خرداد ماه اتفاق افتاد، متاسفانه عوامل امدادی پس از حضور در محل با خودروی له شده‌ی پراید مواجه شدند که بعد از اقدامات آزادسازی خودرو، فوت تمام سرنشینان آن که شامل  پنج نفر آقا با سن بین ۲۵ تا ۳۵ سال بودند، در سَر صحنه تایید و راننده مصدوم تریلی نیز به بیمارستان انتقال یافت.

جمعیت طرفداران ایمنی راهها با ابراز تاثر از وقوع این حادثه و تسلیت به خانواده‌هایی که عزیزان خود را از دست داده‌اند، تا تعیین علت قطعی وقوع آن مصرانه و به عنوان مطالبه عمومی خواهان تلاش بیشتر و اقدامات گسترده‌تر در راستای ایمنی حمل و نقل از سوی سازمان‌ها و دستگاه‌های مرتبط و مسئول به ویژه نهادهای نظارتی، فرهنگی و اجتماعی بوده و رسانه‌ها را جهت جریان‌سازی و روشنگری نسبت به وضعیت حاضر کشور در اینگونه حوادث و آسیب‌های انسانی، اجتماعی و اقتصادی که هر روز و هر ساعت بر پیکره جامعه وارد می‌نماید به مدد و یاری می‌جوید.

اضاقه می‌نماید در ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ نیز در ۴۰ کیلومتری محور اردکان-چوپانان حادثه مشابه تصادف کامیون بنز تک - پراید رخ داد که طی آن ۷ عضو یک خانواده را به کام مرگ کشاند.

 

telegram rsss channel